HelloFreshIconChevronRightSmallMaaltijdboxIconChevronRightSmallFoodbox
HelloFresh Logo

Foodbox

De foodbox van HelloFresh is er voor jou. Of je nu in je eentje of met het hele gezin van de maaltijden wilt genieten. Je stelt de foodbox eenvoudig samen en wij bezorgen hem bij je thuis op een moment dat het jou uitkomt.
De foodbox van HelloFresh is er voor jou. Of je nu in je eentje of met het hele gezin van de maaltijden wilt genieten. Je stelt de foodbox eenvoudig samen en wij bezorgen hem bij je thuis op een moment dat het jou uitkomt.

Ontvang je korting direct in de app

Scan de QR-code op je computer of klik op onderstaande knop op je telefoon.

Foodboxen van HelloFresh: hoe werkt het?

1. Selecteer jouw recepten

Kies jouw persoonlijke foodbox en stel uit de vele recepten jouw weekmenu samen.

2. Ontvang jouw foodbox thuis

De foodboxen van HelloFresh worden met de beste verse ingrediënten bij je thuisbezorgd.

3. Eet smakelijk

Volg het recept en geniet van een lekkere maaltijd.

1. Selecteer jouw recepten

Kies jouw persoonlijke foodbox en stel uit de vele recepten jouw weekmenu samen.

2. Ontvang jouw foodbox thuis

De foodboxen van HelloFresh worden met de beste verse ingrediënten bij je thuisbezorgd.

3. Eet smakelijk

Volg het recept en geniet van een lekkere maaltijd.

<h2>Gevarieerde foodbox met verse ingrediënten</h2>

Gevarieerde foodbox met verse ingrediënten

Lekker en gevarieerd eten staat bij HelloFresh centraal. Onze chefs en voedingsdeskundigen stelden dan ook een uitgebreid aanbod recepten samen. In de maaltijdboxen van HelloFresh die aan huis worden geleverd, vind je de beste verse ingrediënten en de bijhorende receptkaarten. Zo kan je ook eens kiezen voor een ingrediënt dat je anders niet zou gebruiken. Of kies voor de verandering eens voor een vegetarisch gerecht. Zo ontdek je weer eens wat nieuws. Door in het keuzemenu te kiezen voor Veggie kan je een vegetarische foodbox samenstellen. Ook op drukke dagen kun je snel klaar zijn met koken en zet je toch een lekker gerecht op tafel.
<h2>HelloFresh-aanbieding: foodboxen aan huis</h2>

HelloFresh-aanbieding: foodboxen aan huis

Elke week enkele keren naar de supermarkt gaan, kan best stressvol zijn. Je moet ervoor omrijden en waarschijnlijk sta je op hetzelfde moment in de winkel als vele anderen. Foodboxen aan huis zijn dan een stuk handiger. Je stelt wekelijks je menu samen en HelloFresh brengt de foodbox gewoon bij je thuis op een moment dat het jou past. De tijd die je bespaart op het winkelen, kan je gebruiken om te sporten of wat langer in de keuken te staan. Wil je het zelf eens proberen? Bij HelloFresh krijg je tot wel €85 korting op je eerste vier pakketten. Zo kan je rustig testen of de foodboxen aan huis iets voor jou zijn.
<h2>De beste flexibele foodbox</h2>

De beste flexibele foodbox

De beste foodbox is een flexibele foodbox. Zo zit je nergens aan vast en ontvang je alleen een maaltijdbox op de momenten dat jij het wil. Dat geldt zeker voor de foodboxen van HelloFresh. Je kan op elk moment je lidmaatschap pauzeren of stopzetten. Ook kan je elke week het aantal maaltijden en het aantal personen aanpassen. Handig voor als je eens bezoek krijgt of een hectische week hebt. Het is ook fijn dat je iedere week je gerechten zelf kan kiezen. Eet je normaal gesproken altijd vlees, maar wil je wat minderen? Dan kies je heel gemakkelijk voor de flexitarische of veggie recepten. Ook fijn: je kiest zelf het bezorgmoment van de foodbox, zodat je zeker weet dat je thuis bent en de ingrediënten vers blijven.

Veelgestelde vragen over de foodbox van HelloFresh

Wat kost een foodbox van HelloFresh?

De prijzen van de HelloFresh-foodbox zijn verschillend. De prijs is afhankelijk van het aantal gerechten en het aantal personen per week. De HelloFresh-maaltijdbox heeft een beginprijs van € 16,99. Deze maaltijdbox bevat 3 gerechten voor 1 persoon.

Wat zit er in de HelloFresh-foodbox?

De foodboxen bevatten altijd alle ingrediënten van de door jou gekozen gerechten. Daarnaast wordt er voor elk gerecht een receptkaarten geleverd. Zo weet je precies welke stappen je moet volgen.

Hoelang duurt het om de recepten van HelloFresh te bereiden?

Niet elk recept van HelloFresh duurt even lang om te bereiden. Je kunt kiezen voor snelle recepten, die binnen een kwartiertje op tafel staan, maar we hebben ook recepten die wat meer tijd kosten.

Dit zeggen onze klanten:

Meeste 5-sterren reviews
Gebaseerd op beoordelingen op
Een aanrader voor iedereen
Zeer tevreden. Verse producten, duidelijke recepten. Je eet gevarieerd en leert producten kennen en klaarmaken die je misschien nooit zou kopen of soms zelfs niet eens kent. Porties zijn echt voldoende per persoon. Echt een aanrader.
Helga
Heel tevreden over HelloFresh
Ik vind het ideaal, je kan elke week zelf je gerechten uitzoeken en alles is vers. De handleiding om te koken is ook heel duidelijk en er zitten altijd verrassende gerechten bij ! Zou het niet kunnen missen eerlijk gezegd, het is alsof je elke week uit eten gaat in je eigen huis!
Rob
Geweldig concept!
Wij doen al een aantal jaar Hellofresh. Zo fijn dat maandagochtend de doos met 5 maaltijdpakketten gebracht wordt. Zo hoef ik niet na te denken wat we eten. Recepten staan heel duidelijk op papier. Producten zijn goed. Bij ons is het elke dag een feestje wat we eten.
Marielle
Fijne lekkere recepten
Heerlijke recepten, goed leesbaar, goed te koken, bijzondere smaken! Wij gebruiken het al bijna twee jaar en zijn zeer tevreden. Met vlees en vegetarisch, dus je werkt ook mee aan een beter milieu!
Jet