HelloFresh Logo

Helpcenter

Antwoorden op (bijna) alle vragen
Antwoorden op (bijna) alle vragen

Extra producten

Welke extra producten kun je bestellen?

Naast onze maaltijdboxen hebben we ook vele lekkere producten die je aan je box kunt toevoegen.

In jouw weekmenu vind je producten van onze vertrouwde leveranciers en kleinschalige makers en kwekers. Kies uit snelle maaltijden, gevarieerde ontbijt- en lunch opties, voedzame tussendoortjes, lekkers voor bij de borrel en nog veel meer. Altijd van de beste kwaliteit - net als de ingrediënten in jouw maaltijden - en tegelijk met de maaltijdbox bezorgd. Geniet van meer gemak én bespaar tijd!

We hebben naast losse producten ook boxen die meer dan één product bevatten en waarvan de inhoud elke week anders is, zoals de Fruitbox (14/25 stuks fruit), de Ontbijtbox (5x ontbijt voor 2 personen) en de Bakbox (een makkelijk bakrecept, een bakmix en verse ingrediënten). Of een aantal aantrekkelijke productcombinaties samengesteld. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe borrelplank, een ontbijtbowl met bosvruchten en granola, of alle ingrediënten om wentelteefjes te maken.

Blijf op de hoogte want we voegen voortdurend nieuwe producten en categorieën aan je menu toe.

Wat zijn de snelle recepten in de HelloFresh Markt?

De hele dag door van HelloFresh genieten? Van ontbijt en lunch tot een simpele maaltijd - met onze snelle recepten maak je het in 5 tot 15 minuten. Net als in je maaltijdbox krijg je een handige receptkaart met 4 stappen en alle ingrediënten geportioneerd voor 2 personen. Dat betekent in no-time iets lekkers op tafel! Kies uit bijvoorbeeld American pancakes met mascarpone, New York zalm bagel en lekkere salades.

Eet smakelijk!

Hoe kan ik producten van de HelloFresh Markt bestellen?

Kies je recepten en ga dan automatisch naar de HelloFresh Markt, onderaan het weekmenu. Blader door de verschillende categorieën en voeg je favoriete producten aan je box toe.

Button HF Markt NL

Let op: Je kunt de producten van de HelloFresh Markt alleen samen met een maaltijdbox bestellen.

Kan ik ook producten van de HelloFresh Markt bestellen met korting?

Ja, in de categorie ‘Acties’ vind je iedere week een selectie producten van de HelloFresh Markt die je met korting kunt bestellen. Verder vind je ook in de andere categorieën afgeprijsde artikelen. Kijk dus gerust even per week wat er in de aanbieding is.

Hoe worden de producten van de HelloFresh Markt bezorgd?

De producten ontvang je samen met je maaltijdbox, zodat de chauffeur maar één keer hoeft te rijden - wel zo duurzaam!

Hoe worden de producten van de HelloFresh Markt gefactureerd?

Deze producten worden automatisch toegevoegd aan de factuur van je maaltijdbox en op hetzelfde moment afgeschreven. Op je bankrekening maken we een duidelijk onderscheid tussen de maaltijdbox en de producten van de HelloFresh Markt, zodat je goed kunt zien hoeveel je hebt uitgegeven. De producten worden met het totaalbedrag aangeduid op de factuur. Het totaalbedrag per week kun je altijd gemakkelijk bovenaan je weekoverzicht zien, tijdens het bestellen.

Button Naar je factuuroverzicht NL

Waar zijn de oude HelloFresh-extra’s gebleven?

Onze Fruitbox, Ontbijtbox en Bakbox vind je nu in de HelloFresh Markt.

Ik heb een product van de HelloFresh Markt niet ontvangen.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! HelloFresh doet er alles aan om jou de beste verse ingrediënten én de beste service te bezorgen.

Geef nu zelf ontbrekende/verkeerde producten door via deze pagina en ontvang een passende oplossing. Log daarvoor wel eerst in via jouw account.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op