HelloFreshBestellen
Recepten
Hoe werkt het?
Over HelloFresh
Hulp

Zin in HelloFresh

customize your plan

Een maaltijdbox die bij jou past

Stel elke week je eigen menu samen uit 12 recepten. Wij selecteren voor jou de beste ingrediënten. De box bezorgen we bij jou thuis, op het moment dat jou het beste uitkomt. Zo kook jij thuis snel en gemakkelijk lekkere, gevarieerde maaltijden. En het belangrijkste is: jij hebt het voor het zeggen. Zo kun je de box gewoon een week overslaan als het niet uitkomt. Waar je ook zin in hebt, bij HelloFresh draait het om jou.

Hoe kies ik de box die het beste bij mij past?
1
Selecteer jouw boxtype

We hebben vier boxtypes: Original, Veggie, Family en Quick & Easy. De Originalbox bevat zowel vlees en vis als vegetarische gerechten, de Veggiebox helpt je om verrassend vegetarisch te koken, de Familybox bevat eenvoudige maaltijden waar zowel ouders als kinderen trek van krijgen en de Quick & Easy Box bevat snelle recepten die je in 20 - 25 minuten op tafel zet.

2
Selecteer aantal eters en maaltijden

Elke box heeft een aantal verschillende opties om te kunnen voldoen aan jouw planning en huishouden. Zo kies je voor hoeveel personen je kookt en hoeveel HelloFresh-maaltijden je per week kookt.

meal swap

Kies wekelijks jouw favoriete recepten

Wij bieden wekelijks 12 originele, makkelijk te volgen recepten. We hebben recepten voor iedereen: of je nou van vlees of vis houdt of liever vegetarisch eet, maar ook voor wie snel iets op tafel wil hebben, nieuwe smaken wil ontdekken of op zijn of haar calorieën let.

Hoe kies ik mijn recepten?
Zelf je recepten kiezen

Kies wat jij wilt eten via je persoonlijke account op onze website of in de app. Zorg dat je jouw keuze uiterlijk 4 dagen (en op zaterdag 3 dagen) voor bezorging van jouw box hebt doorgegeven.

Een voorkeur instellen

Heb je een Originalbox met 3 maaltijden? Dan kun je jouw menuvoorkeur aan ons doorgeven en kiezen wij voor jou de gerechten die het beste bij jouw levensstijl passen. Zo hoef je niet meer zelf te kiezen. Toch iets anders eten? Dat kan, je wisselt gemakkelijk een gerecht via je persoonlijke account. Lees hier meer over onze voorkeuren.

customize your plan

Wat zit er in de box?

Wij selecteren voor jou de beste, verse producten van onze leveranciers. Je ontvangt alles in de juiste hoeveelheden en hebt dus geen voedselverspilling. Jouw box wordt gekoeld ingepakt en vervoerd, zodat de inhoud lekker vers blijft. Om al die mooie ingrediënten in de box om te toveren tot een lekker gerecht, krijg je elke week receptkaarten waarop we precies uitleggen hoe je de maaltijden moet koken.

Hoe is het verpakt?
Verpakkingsmateriaal

Wij proberen zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Toch kunnen wij de versheid en hygiëne van bepaalde producten beter garanderen door ze te verpakken in kraftpapier of plastic.

De HelloFresh Box

Onze box is gemaakt van gerecycled karton. Wanneer je hem opgevouwen teruggeeft aan onze bezorger, zorgen wij ervoor dat het papier op de juiste manier gerecycled wordt.

access anywhere

Flexibiliteit: altijd aanpassen, pauzeren of stopzetten

HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Dat betekent dat jij het voor het zeggen hebt. Via onze app en website kun je jouw box gemakkelijk aanpassen, een week pauzeren of stopzetten, waar je ook bent. Je kunt je box tot 4 dagen voor bezorging bestellen en/of wijzigen. Voor bezorging op zaterdag geldt 3 dagen voor bezorging. Heb je de app niet op je telefoon? Log dan in op je computer of neem contact op met onze klantenservice. Waar je ook zin in hebt, bij HelloFresh draait het om jou.

customer care

Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden

Heb je nog vragen of is iets onduidelijk? Onze klantenservice helpt je graag! Bekijk het Helpcenter, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

Zin in HelloFresh!

HelloFresh maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en de inhoud van de website te optimaliseren. Meer hierover lees je in ons privacy statement. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.