Je geeft de garnalen extra crunch met panko - een soort paneermeel uit Japan met een extra grote korrel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
1.5 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Rode kool, witte kool en wortel
½ stuk(s)
Appel
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt er ook voor kiezen om de tortilla's in de microgolf te verwarmen. In dat geval hoef je de oven niet voor te verwarmen.
Tip: Bak de achtergebleven panko mee en gebruik dit bij het serveren als garnering.
Tip: Verwarm je de tortilla's in de microgolf? Leg de tortilla's dan op een microgolfbestendig bord en verwarm 30 seconden. Herhaal tot de tortilla's warm zijn.