Caesar wrap met kipfiletreepjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caesar wrap met kipfiletreepjes

Caesar wrap met kipfiletreepjes

met parmigiano reggiano en zelfgemaakte dressing

Deze wrap is geïnspireerd op de klassieke caesarsalade. Wist je dat de caesarsalade is ontstaan als noodoplossing tijdens plotselinge drukte in het restaurant van Cesare Cardini in Mexico?

Labels:
Recept
Allergenen:
Tarwe
Vis
Mosterd
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

1

Ansjovis

(Bevat Vis)

200 gram

Italiaans gemarineerde kipfiletreepjes

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

100 gram

Radicchio en ijsbergsla

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

1 el

Zonnebloemolie

2 tl

Wittewijnazijn

2 tl

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)739 kcal
Energie (kJ)3091 kJ
Vetten44 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten46.5 g
waarvan suikers3.4 g
Vezels3.6 g
Eiwitten38 g
Zout4.8 g

Benodigdheden

Aluminiumfolie
Hapjespan
Kleine kom

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaat in blokjes.

2

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de kipfiletreepjes 5 - 6 minuten, of tot ze gaar zijn.

3

Laat de ansjovis uitlekken en bewaar de olie. Snijd 2 ansjovisfilets fijn. Snijd de parmigiano reggiano in kleine blokjes. Meng in een kleine kom de mayonaise, 1/2 tl ansjovisolie, de fijngesneden ansjovis, de wittewijnazijn, de helft van de parmigiano reggiano, de extra vierge olijfolie en de mosterd.

4

Besmeer de tortilla's met de dressing. Verdeel de kipfilet over de tortilla's en leg de slamix erop. Garneer met de tomaten en de overige parmigiano reggiano.