topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled pork wrap

Pulled pork wrap

met koolsalade en cherrytomaten

Pulled pork en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke wrap!

Labels:
Recept
Allergenen:
Mosterd
Eieren
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

200 gram

Pulled pork

200 gram

Rode kool, witte kool en wortel

125 gram

Rode kerstomaten

60 gram

Smokey tomatenketchup

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

½ zakje(s)

BBQ-rub

Zelf toevoegen

2 tl

Bruine basterdsuiker

2 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

2 tl

Wittewijnazijn

1 el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)820 kcal
Energie (kJ)3429 kJ
Vetten52 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten61 g
waarvan suikers18 g
Vezels7.6 g
Eiwitten24 g
Zout3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom
Aluminiumfolie

Instructies

1

Vous trouverez les instructions de préparation sur la fiche recette que vous allez recevoir.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled pork toe en 1/2 zakje BBQ rub en bak 1 - 2 minuten. Voeg de smokey ketchup, mosterd en bruine suiker toe aan de koekenpan en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.

3

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Meng in een saladekom de mayonaise met 2 tl wittewijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de rodekool en wortel door de dressing.

4

Verdeel de koolsalade over de tortilla's en leg de pulled pork erop. Garneer met de cherrytomaten.