Winterse paddenstoelenrisotto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Winterse paddenstoelenrisotto

Winterse paddenstoelenrisotto

voor in de oven of microgolfoven

Onze chefs hebben maaltijden gemaakt die snel, voedzaam en perfect zijn voor drukke dagen: het enige wat jij hoeft te doen is ze opwarmen! Geniet van dezelfde HelloFresh-kwaliteit, boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

INGREDIËNTEN: Gekookte rijst 31% (water, rijst), champignon 24% (champignon, citroensap), ROOM 11.6% (stabilisator: carrageen), water, MELK, courgette, sjalot, witte wijn, KAAS 1,5%, KAAS 1,5% (MELK, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel), zonnebloemolie, gemodificeerd maiszetmeel, look, zout, eekhoorntjesbrood 0,3%, groentenextracten (SELDERIJ), kruiden en specerijen, TARWEbloem, champignonsap concentraat, maltodextrine, raapzaadolie, dextrose, rijstzetmeel, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk aroma, paprkagranulaat, uipoeder

ALLERGENEN: TARWE, MELK, SELDERIJ KAN SPOREN BEVATTEN VAN: WEEKDIEREN, EIEREN, SESAM, SULFIET, GLUTEN, MOSTERD, SCHAALDIEREN, SOYA

BEWAREN: Gekoeld bewaren (max 4 °C). Kookinstructies: Voor ovenbereiding: 1) verwarm de oven voor op 175 graden, 2) verwijder de plasticfolie (bovenkant bakje) en het ingrediëntenlabel (onderkant bakje), 3) bedek de bovenkant van het bakje met aluminiumfolie, 4) verwarm de maaltijd 14 - 16 minuten. Magnetron: Film doorprikken vóór opwarmen. Verwarmen gedurende 4,5 minuten op 850W. Verwijder de film na verwarming met behulp van een mes Opwarmen volgens de instructies alvorens te consumeren. Eenmaal afgekoeld niet opnieuw opwarmen.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Labels:
Snelle bereiding
Allergenen:
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

400 gram

Romige risotto met champignons

(Bevat: Tarwe, Melk (inclusief lactose), Selderij Kan bevatten: Sesamzaad, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Weekdieren, Ei, Gluten, Mosterd, Schaaldieren)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2159 kJ
Energie (kcal)516 kcal
Vetten30 g
waarvan verzadigd17.6 g
Koolhydraten48.8 g
waarvan suikers4 g
Vezels1.2 g
Eiwitten11.6 g
Zout2.9 g

Instructies

1

Microgolgoven (850W): Prik gaatjes in de plasticfolie en zet 4 1/2 minuten in de microgolf. Gebruik een mes om de folie te verwijderen.

Oven: Verwarm de oven voor op 175 graden. Verwijder de plasticfolie en het label op de onderkant van het bakje. Bedek met aluminiumfolie en verwarm 14 - 16 minuten in de oven.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie
Klassieke scampi diabolique in currysaus

Klassieke scampi diabolique in currysaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Romige farfalle met gekruid kipgehakt

Romige farfalle met gekruid kipgehakt

Met venkel, spinazie en belegen kaas
Kalfsstoofvlees met wortel en doperwten

Kalfsstoofvlees met wortel en doperwten

met gebakken paprika-aardappelen en salade

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Witte asperges met ontbijtspek en gepocheerde eieren

Witte asperges met ontbijtspek en gepocheerde eieren

met patatjes en peterselie-botersaus
Veggie worstjes met geroosterde groenten

Veggie worstjes met geroosterde groenten

met za'atar-knoflooksaus en peterselie
Bulgurbowl met avocado en feta

Bulgurbowl met avocado en feta

met gekaramelliseerde ui, citroen en amandelschaafsel
Bulgurbowl met kip en frisse yoghurtsaus

Bulgurbowl met kip en frisse yoghurtsaus

met Midden-Oosterse kruiden, verse peterselie en snijbonen
Philly cheesesteak met loaded frieten

Philly cheesesteak met loaded frieten

met zoetzure ui, piri-pirikruiden en paprika
Steak met zhough en aubergine

Steak met zhough en aubergine

met patatjes en kerstomaten
Kipfilethaasjes met sticky appelsiensaus

Kipfilethaasjes met sticky appelsiensaus

met patatjes met rozemarijn en geroosterde broccoli
Teriyaki noedels met garnalen en witte kool

Teriyaki noedels met garnalen en witte kool

en voor ouders: Thais basilicum en pinda's
Bao-broodjes met sticky hoisinbuikspek en pinda's

Bao-broodjes met sticky hoisinbuikspek en pinda's

met little gem met ponzudressing, gembermayo en gefrituurde uitjes
Geitenkaassalade met aardbei-balsamicodressing

Geitenkaassalade met aardbei-balsamicodressing

met appel, biet en geroosterde walnoten
Teriyaki wildzwijnburger op brioche

Teriyaki wildzwijnburger op brioche

met patatjes en frisse salade
Curry op z'n Surinaams met kippendij en roti

Curry op z'n Surinaams met kippendij en roti

met ei, sperziebonen en zoetzure komkommer
 Orecchiette met köfte-gehaktballetjes

Orecchiette met köfte-gehaktballetjes

kies en mix toppings: mozzarella, basilicumcrème en meer!
Romige penne met rundergehakt

Romige penne met rundergehakt

met tomatensalsa, spinazie en Goudse kaas
Sweet & sticky rundergehaktballetjes

Sweet & sticky rundergehaktballetjes

met kruidige aardappelpuree, sperziebonen en ui
Snelle spaghetti bolognese

Snelle spaghetti bolognese

met ontbijtspek, courgette en kaas
Groentelasagne met zelfgemaakte roomsaus

Groentelasagne met zelfgemaakte roomsaus

met verse lasagnebladen, spinazie en Goudse kaas
Pizza à la Tex-Mex met avocadodip

Pizza à la Tex-Mex met avocadodip

met witte kaas, paprika en limoen
Curry-noedelsoep met kokosmelk

Curry-noedelsoep met kokosmelk

met verse udonnoedels, koriander en pinda's
Heek met peterseliesaus

Heek met peterseliesaus

met parelcouscous, tomaat en rozijnen