Wentelteefjes van brioche met frambozen
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wentelteefjes van brioche met frambozen

Wentelteefjes van brioche met frambozen

2 porties | met mascarpone en kaneel

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Fan van zoetigheid? Deze wentelteefjes met mascarpone, frambozen en kaneel zijn een ware traktatie!

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

100 gram

Mascarpone

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Ei

100 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

125 gram

Frambozen

1.5 tl

Gemalen kaneel

Zelf toevoegen

2 el

Suiker

1 tl

Zout

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)585 kcal
Energie (kJ)2448 kJ
Vetten34.8 g
waarvan verzadigd19.6 g
Koolhydraten48.2 g
waarvan suikers21.9 g
Vezels3.8 g
Eiwitten16.7 g
Zout3.5 g

Benodigdheden

Diep bord
Garde
Koekenpan

Instructies

1

Snijd het briochebroodje in plakken van 2 cm dik.

2

Voeg de suiker toe aan een diep bord. Klop in een ander diep bord 100 ml melk, het ei, 1/2 zakje kaneel en een snufje zout met een garde.

3

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Wentel ondertussen de briocheplakken door het eimengsel en vervolgens door de suiker. Let op: laat de plakken niet in het eimengsel liggen, anders blijven ze te nat worden de wentelteefjes niet krokant. Leg de briocheplakken in de pan en bak ongeveer 4 minuten per kant, of tot ze stevig beginnen te worden (zie Tip).

4

Verdeel de wentelteefjes over de borden. Serveer met de mascarpone en garneer met de frambozen. Bestrooi eventueel met wat extra kaneel (zie Tip).