Skip to main content

W44 - Open Briefing - EID: Chioggia biet

with cranberry chutney and pistachios

Labels:
Veggie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Noten
Pistachenoten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd40 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

75 gram

Risottorijst

1 stuk(s)

Chioggiabiet

50 gram

Verse geitenkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

50 gram

Spinazie

½ stuk(s)

Citroen

½ stuk(s)

Knoflookteen

20 gram

Cranberrychutney

10 gram

Pistachenoten

(Bevat: Noten, Pistachenoten Kan bevatten: Sesamzaad, Noten, Pinda's)

½ stuk(s)

Paarse wortel

½ stuk(s)

Ui

1 takje(s)

Verse rozemarijn

5 gram

Verse bladpeterselie & basilicum

¼ zakje(s)

Gedroogde tijm

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] boter

½ el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

1 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

½ el

Olijfolie

300 ml

Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon

Voedingswaarden

Energie (kJ)3401 kJ
Energie (kcal)813 kcal
Vetten37.1 g
waarvan verzadigd15.9 g
Koolhydraten99.3 g
waarvan suikers25.4 g
Vezels7.6 g
Eiwitten21.3 g
Zout1.6 g
Potassium1075.1 mg
Calcium111.6 mg
Iron2.1 mg

Benodigdheden

Hapjespan
Bakplaat met bakpapier
Hoge kom
Staafmixer

Instructies

1
2
3
4
5
6

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders