Skip to main content

W42 - Ultra Premium Subscription - French (Classic restaurant style French) - Sea Bass

with Truffle Spinach and Hollandaise sauce

Allergenen:
Vis
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd35 minuten
Oventijd35 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

120 gram

Zeebaarsfilet

(Bevat: Vis)

250 gram

Krieltjes

2 gram

Knoflook-kruidenmix

150 gram

Spinazie

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

50 gram

Hollandaisesaus

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)

25 gram

Feta

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2.5 gram

Verse dille

(Kan bevatten: Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

[Plantaardige] boter

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3633 kJ
Energie (kcal)868 kcal
Vetten53.2 g
waarvan verzadigd17.7 g
Koolhydraten51.7 g
waarvan suikers7.5 g
Vezels12.1 g
Eiwitten40 g
Zout1.2 g
Potassium96.3 mg
Calcium174 mg
Iron3.3 mg

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier
Knoflookpers
Koekenpan
Hapjespan
Keukenpapier
Steelpan

Instructies

1
2
3
4
5
6

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders