Skip to main content

W42 - Ultra Premium Subscription - French (Classic restaurant style French) - Beef Sizzler Steak or Confit Duck Thigh

with a tarragon-lemon salad with green beans & walnuts

Allergenen:
Gluten
Tarwe
Selderij
Noten
Walnoten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd30 minuten
Oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Gekonfijte eendendijfilet

200 gram

Gnocchi

(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)

2 gram

Knoflook-kruidenmix

30 gram

Slamix met radicchio, rucola en bladsla

25 gram

Demi-glace

(Bevat: Selderij)

¼ stuk(s)

Citroen

100 gram

Sperziebonen

20 gram

Cranberrychutney

½ stuk(s)

Mini-komkommer

10 gram

Walnootstukjes

(Bevat: Noten, Walnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

10 gram

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2.5 gram

Verse dragon

½ stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] boter

½ el

Olijfolie

¼ el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

1.5 el

Zonnebloemolie

Voedingswaarden

Energie (kJ)4363 kJ
Energie (kcal)1043 kcal
Vetten57.2 g
waarvan verzadigd15.2 g
Koolhydraten82.2 g
waarvan suikers13.7 g
Vezels10.7 g
Eiwitten43.7 g
Cholesterol8.3 mg
Zout2.8 g
Potassium497.3 mg
Calcium215.8 mg
Iron1.8 mg

Benodigdheden

Pan
Koekenpan
Aluminiumfolie
Rasp

Instructies

1
2
3
4
5
6

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders