Skip to main content

W38 - Fusion deluxe - Premium 2 - Salmon

over parsnip-potato puree, with broccolini and pistachio-panko crumb

Allergenen:
Vis
Mosterd
Gluten
Tarwe
Amandelnoten
Pinda's

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd45 minuten
Oventijd45 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Zalmfilet

(Bevat: Vis)

20 gram

Mangochutney

(Bevat: Mosterd)

10 gram

Chipotle-pasta

½ stuk(s)

Rode ui

½ stuk(s)

Pastinaak

100 gram

Bimi broccoli

200 gram

Aardappelen

20 gram

Panko paneermeel

(Bevat: Gluten, Tarwe)

½ zakje(s)

Mexicaanse kruiden

10 gram

Gezouten amandelen

(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)

2.5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten: Selderij)

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Limoen

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

1 el

[Plantaardige] mayonaise

½ el

[Plantaardige] boter

½ tl

Mosterd

[Plantaardige] melk

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)4243 kJ
Energie (kcal)1014 kcal
Vetten62.7 g
waarvan verzadigd12.5 g
Koolhydraten74.8 g
waarvan suikers12.6 g
Vezels12.9 g
Eiwitten35 g
Zout1.6 g
Potassium1433.3 mg
Calcium71.9 mg
Iron1.5 mg

Benodigdheden

Pan
Koekenpan met deksel
Kom
Ovenschaal
Keukenpapier
Koekenpan

Instructies

1
2
3
4
5
6

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders