Skip to main content

W36 - Discovery South East Asia - Philippines - use EID: Satay Sauce

Filipino Peanut Stew with Pork and Eggplant

Labels:
Extra groente
Allergenen:
Soja
Pinda's
Vis

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

75 gram

Jasmijnrijst

100 gram

Varkenshaasstukjes

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Paksoi

½ stuk(s)

Aubergine

60 gram

Pindasaus

(Bevat: Soja, Pinda's)

10 ml

Vissaus

(Bevat: Vis)

15 gram

Gezouten pinda's

(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Walnoten, Paranoten, Sesamzaad, Noten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

50 ml

Zoutarme runderbouillon

¼ el

Maiszetmeel [of bloem]

175 ml

Water voor de rijst

½ tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3270 kJ
Energie (kcal)782 kcal
Vetten33 g
waarvan verzadigd5.9 g
Koolhydraten84.4 g
waarvan suikers14.1 g
Vezels8.4 g
Eiwitten42.5 g
Zout4 g
Potassium522.5 mg
Calcium75 mg
Iron1.4 mg

Benodigdheden

Steelpan
Hapjespan
Kleine kom

Instructies

1
2
3
4

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders