Deze vegetarische schnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
¼ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Champignons
50 ml
Room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Vegetarische schnitzel
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Coeur de boeuf tomaat
2.5 gram
Verse bieslook
20 gram
Mayonaise
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
1.5 el
Witte balsamicoazijn
1 tl
Mosterd
¼ stuk(s)
Zoutarm paddenstoelen- of groentebouillonblokje
½ el
Extra vierge olijfolie
Tip: Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle krieltjes en serveer de helft, met de helft van de mayonaise. De overige krieltjes kun je samen met de mayonaise, yoghurt, azijn, mosterd, honing, sla en meer verwerken in een lunchsalade de volgende dag.
Tip: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.