Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

2 porties | met oude kaas en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze vegetarische burger maakt het erg makkelijk om een stukje vlees te laten liggen. Dit is zowel goed voor jou als voor het milieu!

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Eieren
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Vegetarische burger

(Bevat Gluten)

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Gluten, Melk (inclusief lactose), Tarwe, Eieren Kan bevatten Eieren, Noten, Sesamzaad, Soja)

50 gram

Radicchio en ijsbergsla

1 stuk(s)

Tomaat

60 gram

Whiskeysaus

(Bevat Eieren, Mosterd)

75 gram

Gesnipperde rode ui

50 gram

Geraspte oude kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2886 kJ
Energie (kcal)690 kcal
Vetten47 g
waarvan verzadigd21 g
Koolhydraten39 g
waarvan suikers7 g
Vezels7 g
Eiwitten25 g
Zout3 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.