De varkenshaasstukjes marineer je zelf met bulgogisaus, ketjap en zonnebloemolie - hoe langer je de marinade laat staan, hoe groter de smaaksensatie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Varkenshaasstukjes
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
35 gram
Bulgogisaus
(Bevat Sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
75 gram
Bulgur
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja)
½ bosje(s)
Lente-ui
1 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
200 gram
Groentemix met witte kool
(Kan bevatten Selderij)
â…“ zakje(s)
Zwart sesamzaad
(Bevat Sesamzaad)
1.5 el
Zonnebloemolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De bulgur is een volkoren graanproduct. Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer en vitamine B1 en B2.