HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVan Strien Kaasvlinders
topBanner
Van Strien - Kaasvlinders

Van Strien - Kaasvlinders

80 g

Lees meer

€ 31.13 / kg

INGREDIËNTEN: TARWEBLOEM, roomboter (MELK) (28%), oude Goudse Noord-Holland BOB (18%) (MELK, aardappel zetmeel, zout, zuursel, stremsel, kleurstof (E160B)), water, vers EI, zeezout, kleurstof (caroteen)

ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, eieren, melk (inclusief lactose). Kan sporen bevatten noten, pinda's en sesam.

BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren. Na openen luchtdicht bewaren.

Banketbakkerij van Strien B.V. Simon Stevinstraat 3 3261 MG Oud-Beijerland info@van-strien.nl

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Allergenen:Melk (inclusief lactose)EiGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd0 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten

Voor 1 personen

Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon

Voor 1 personen

80

Van Strien - Kaasvlinders

(BevatMelk (inclusief lactose), Ei, Glutenbevattende granenKan bevattenNoten, Pinda's, Sesam)
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2369 kJ
Energie (kcal)568 kcal
Vetten42.0 g
waarvan verzadigd28.0 g
Koolhydraten36 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels1 g
Eiwitten12 g
Zout2.2 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

.