HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconUdon Noedelsoep Met Gebakken Schelvisfilet
topBanner
Udon noedelsoep met gebakken schelvisfilet

Udon noedelsoep met gebakken schelvisfilet

met spitskool en broccoli

Lees meer

Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.

Onze caloriebewuste recepten bevatten meer dan 250 g groenten en minder dan 700 calorieën.

Labels:Lekker snelCaloriebewust
Allergenen:Glutenbevattende granenVisSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 cm

Verse gember

½ stuk(s)

Rode peper

1 stuk(s)

Peen

125 gram

Champignons

200 gram

Spitskool en broccoli

200 gram

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

2 stuk(s)

Schelvisfilet

(BevatVis)

10 gram

Vietnamese saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

10 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

1 stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

600 ml

Groentebouillon

3 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2109 kJ
Energie (kcal)504 kcal
Vetten21.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten45 g
waarvan suikers11.0 g
Vezels8 g
Eiwitten30 g
Zout5.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Rasp
Wok
Koekenpan
Keukenpapier
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Bereid de bouillon en voeg per persoon 100 ml kokend water toe. Schil de gember en snijd of rasp fijn. Snipper de ui. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Snijd de peen in dunne halve plakken. Snijd de champignons in kwarten.

2

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of soeppan. Fruit de gember, ui en rode peper 2 – 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de peen en de groentemix toe en roerbak 2 minuten. Voeg de bouillon en Vietnamese saus toe en laat 6 – 8 minuten koken. Voeg halverwege de champignons en de noedels toe.

3

Dep ondertussen de schelvisfilet droog met keukenpapier. Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak de schelvisfilet gaar in 2 – 3 minuten per kant. Breng op smaak met peper en zout.

4

Breng de soep op smaak met de sojasaus en peper. Verdeel de soep over de soepkommen en serveer de schelvisfilet erop.