Skip to main content
Tuna Jacket Potato! Baked potato au gratin

Tuna Jacket Potato! Baked potato au gratin

with tuna cream, corn and fresh salad

Allergenen:
Vis
Mosterd
Soja
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd45 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ blik(ken)

Skipjack tonijn in zonnebloemolie

(Bevat: Vis)

150 gram

Zoete aardappel

1 stuk(s)

Little gem

50 gram

Witte kool en wortel

70 gram

Maïs in blik

¼ bosje(s)

Lente-ui

1.5 tl

Paprikapoeder

25 gram

Sriracha-mayo

(Bevat: Mosterd, Soja, Ei)

25 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

1 el

[Plantaardige] mayonaise

1 el

[Plantaardige] melk

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2850 kJ
Energie (kcal)681 kcal
Vetten43.3 g
waarvan verzadigd9.4 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers17.7 g
Vezels11 g
Eiwitten20.1 g
Cholesterol11.2 mg
Zout1.7 g
Potassium157.6 mg
Calcium17 mg
Iron0.4 mg

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Kom
Saladekom
Kleine kom

Instructies

1
2
3
4
5
6

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders