Skip to main content

Trapani-style spaghetti

with toasted almonds and basil

Labels:
Veggie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Amandelnoten
Pinda's

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Knoflookteen

20 gram

Geraspte pecorino DOP

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

90 gram

Spaghetti

(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Ei)

20 gram

Gezouten amandelen

(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)

½ stuk(s)

Ui

20 gram

Rucola

2.5 gram

Vers basilicum

(Kan bevatten: Selderij)

150 gram

Mini-romatomaten

½ stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

½ el

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3047 kJ
Energie (kcal)728 kcal
Vetten32.7 g
waarvan verzadigd7.7 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers14.7 g
Vezels9.3 g
Eiwitten25.3 g
Zout1.1 g
Potassium699.1 mg
Calcium37 mg
Iron1.1 mg

Benodigdheden

Koekenpan
Topf
Saladekom

Instructies

1
2
3
4

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders