Receptontwikkelaar Sarah: "'Taquito' laat zich vertalen naar 'kleine taco'. In Mexico worden ze ook wel 'flautas' genoemd, wat fluit betekent en verwijst naar de vorm van deze dunne rolletjes. Ze kunnen worden gevuld met verschillende soorten vlees - in dit geval gekruid gehakt!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
4 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Pruimtomaat
20 gram
Biologische volle yoghurt
5 gram
Verse koriander
½ stuk(s)
Paprika
100 gram
Passata
1.5 tl
Gerookt paprikapoeder
20 gram
Geraspte mozzarella
100 gram
Varkensboerengehakt
¼ el
Olijfolie
½ tl
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: De overige ui serveer je rauw in de salsa. Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui mee met de paprika.
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!