Spinazie-kaasomelet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinazie-kaasomelet

Goedemorgen

Allergenen:
Gluten
•Eieren
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Speltbaguette

(Bevat Gluten)

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

50 gram

Geraspte oude kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Spinazie

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2272 kJ
Energie (kcal)543 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd13.5 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers5.8 g
Vezels3 g
Eiwitten30 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

•Kom
•Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden en bak de speltbaguette 6 – 8 minuten.

2

Kluts ondertussen de eieren met een vork in een kom en meng de oude kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan, scheur de spinazie klein boven de pan en laat al roerend slinken.

4

Verdeel de spinazie zorgvuldig over de bodem van de koekenpan, schenk het ei erin en bak een omelet op middellaag vuur. Draai halverwege om.

5

Snijd de speltbaguette open en beleg met de spinazie-kaasomelet.