HelloFresh
Snelle viscurry met rijst

Snelle viscurry met rijst

met wortel, rode paprika en Chinese kool

QUICK & EASY
Lees meer

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:Quick & easyEten binnen 3 dagen
Allergenen:VisGlutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Voorbereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

180 g

Zilvervliesrijst

400 g

Groentemix

(Kan sporen van allergenen bevatten)

200 g

Koolvishaasje

(BevatVis)

60 g

Rode currypasta

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

150 ml

Kokosmelk

(Kan sporen van allergenen bevatten)

10 g

Thais basilicum

(Kan sporen van allergenen bevatten)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2801 kJ
Energie (kcal)670 kcal
Vetten25.0 g
waarvan verzadigd14.0 g
Koolhydraten75 g
waarvan suikers11.0 g
Vezels9 g
Eiwitten30 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de rijst en kook de rijst 10 minuten. Giet hierna af en laat uitstomen zonder deksel.Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur.

2

Bak de groentemix 3 - 4 minuten aan.Voeg de currypasta toe en bak 1 minuut.Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Meng goed door en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.Pluk de blaadjes van het Thaise basilicum en snijd ze fijn.

3

Snijd de koolvis in de lengte doormidden en snijd in stukken van maximaal 1 cm. Breng op smaak met peper en zout.Roer de koolvis door de curry en verhit nog 1 minuut, of totdat de vis gaar is.

4

Verdeel de rijst over de borden en schep de curry hierop.Garneer met het Thaise basilicum.