HelloFresh
Snelle eenpanspasta met gehaktballen

Snelle eenpanspasta met gehaktballen

met courgette en romige tomatensaus

QUICK & EASY
star version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 icon
Beoordeeld met 3.4 / 4van de 539 beoordelingen
Lees meer

Deze eenpanspasta is niet alleen heel smaakvol, hij staat ook nog eens zo op tafel. Zoals de naam van het recept al zegt, heb je maar één pan nodig, waardoor je weinig afwas hebt. Wij hebben de gehaktballetjes alvast voor je gemaakt en gekruid met Italiaanse kruiden. Zo heb jij meer tijd om van dit lekkere gerecht te genieten!

Labels:Quick & easy
Allergenen:Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Ei
Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Ui

2 stuks

Knoflookteen

⅔ stuks

Courgette

1 stuks

Rode paprika

6 stuks

Italiaans gekruide gehaktballen

1 stuks

Tomatenblokjes

150 g

Casarecce

(BevatGlutenbevattende granen)

50 g

Kruidenroomkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 g

Geraspte grana padano

(BevatMelk (inclusief lactose), Ei)

Zelf toevoegen

500 ml

Runderbouillon

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3778 kJ
Energie (kcal)903 kcal
Vetten42.0 g
waarvan verzadigd18.6 g
Koolhydraten79 g
waarvan suikers22.0 g
Vezels8 g
Eiwitten47 g
Zout4.2 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
Snijden
Snijden
1

Bereid de bouillon. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de courgette en rode paprika in kleine blokjes.

Bakken
Bakken
2

Verhit de olijfolie in een soeppan met deksel op middelhoog vuur. Halveer de gehaktballen en bak ze 3 - 4 minuten. Ze hoeven nog niet gaar te zijn. Haal de gehaktballen uit de pan en bewaar apart.

Saus bereiden
Saus bereiden
3

Bak de ui, knoflook en rode paprika 2 - 3 minuten in de soeppan. Voeg de tomatenblokjes en de runderbouillon toe aan de soeppan en breng aan de kook.

Pasta koken
Pasta koken
4

Weeg de casarecce af, voeg samen met de courgette toe aan de soeppan en kook in de saus, afgedekt, 5 - 6 minuten. Voeg eventueel nog bouillon toe als de saus te droog wordt.

Mengen en koken
Mengen en koken
5

Voeg de kruidenroomkaas, de helft van de geraspte grana padano en de gehaktballen toe. Roer goed door en laat het geheel nog 3 - 4 minuten zachtjes koken zonder deksel. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Serveren
Serveren
6

Serveer de pasta in diepe borden en garneer met de overige geraspte grana padano.