HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMango Smoothiebowl Met Verse Blauwe Bessen En Kokosmelk
topBanner
Mango smoothiebowl met verse blauwe bessen en kokosmelk

Mango smoothiebowl met verse blauwe bessen en kokosmelk

2 porties | met passievrucht, kokosrasp en chiazaad

SNEL RECEPT
Lees meer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

De naam zegt het eigenlijk al: een smoothie in een kom, met fruit en noten als toppings. Pak een lepel en geniet!

Labels:Veggie
Allergenen:Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten

Voor 2 personen

Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

125 gram

Blauwe bessen

2 stuk(s)

Passievrucht

250 ml

Kokosmelk

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevattenNoten, Sesamzaad, Pinda's)

10 gram

Chiazaad

(Kan bevattenNoten, Sesamzaad, Pinda's)

2 stuk(s)

Mango

50 gram

Biologische volle yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

el

Honing

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2224 kJ
Energie (kcal)532 kcal
Energie (kJ)2224 kJ
Energie (kcal)532 kcal
Vetten35.0 g
Vetten35.0 g
waarvan verzadigd28.0 g
waarvan verzadigd28.0 g
Koolhydraten48.36 g
Koolhydraten48.36 g
waarvan suikers42.7 g
waarvan suikers42.7 g
Vezels11.53 g
Vezels11.53 g
Eiwitten10 g
Eiwitten10 g
Zout0.1 g
Zout0.1 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hoge kom
Staafmixer
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Mix de mango met 250 ml kokosmelk en 150 g yoghurt Griekse stijl in een blender of hoge kom met staafmixer tot een dikke smoothie.

3

Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak.

4

Verdeel de smoothie over diepe borden of kommen. Leg de passievrucht erop. Garneer met het chiazaad, de kokosrasp en de blauwe bessen.