Salade met pruimtomaat, buffelmozzarella en basilicum
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salade met pruimtomaat, buffelmozzarella en basilicum

Salade met pruimtomaat, buffelmozzarella en basilicum

met rucola, veldsla en pesto-vinaigrette

Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

90 gram

Rucola en veldsla

1 bol(len)

Buffelmozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Tomaat

10 gram

Vers basilicum

8 ml

Balsamicocrème

(Bevat Sulfiet)

8 ml

Olijfolie met balsamico

1 zakje(s)

Pesto-vinaigrette

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)265 kcal
Energie (kJ)1108 kJ
Vetten21 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten7 g
waarvan suikers4 g
Vezels2.2 g
Eiwitten12 g
Zout1 g

Benodigdheden

Saladekom
Serveerschaal

Instructies

1

Snijd de tomaat in dunne plakken. Snijd het basilicum in fijne reepjes.

2

Meng in een saladekom de olijfolie met balsamico en de pesto-vinaigrette met de slamix. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de salade over een serveerschaal. Leg de tomatenplakken erop en verdeel het basilicum erover. Scheur de buffelmozzarella in grove stukken en leg op de salade. Besprenkel met de crema di balsamico.