In nog geen 20 minuten aan tafel en tóch een maaltijd om trots op te zijn. Het ster-ingrediënt in deze maaltijdsalade is de Duitse biefstuk: grofgemalen biefstuk in de vorm van een burger. Net als tartaar kun je dit vlees rauw eten. Met zelfgemaakte pestodressing als smaakmaker maak je snel een smakelijke salade.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
85 gram
Parelcouscous
1 stuk(s)
Knoflookteen
80 gram
Portobello
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Pesto genovese
1 stuk(s)
Duitse steak haché
40 gram
Rucola
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 el
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan maar een kwart van het bouillonblokje per persoon of neem een natriumarm bouillonblokje.