Je serveert de salade met kipfilethaasjes - het meest malse en gewilde stukje van de kipfilet.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Kipfilethaasjes
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Kruidenkaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
175 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie
¾ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: In de volgende stap snijd je de paprika voor de salade. Je serveert de paprika rauw. Houd je hier niet van? Bak de paprika dan mee met de kip.
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.