HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHollandse Salade Met Oude Kaas En Yoghurt
topBanner
Hollandse salade met oude kaas en yoghurt

Hollandse salade met oude kaas en yoghurt

Bijgerecht | met komkommer en tomaat

SNEL RECEPT
Lees meer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze romige side salad maak je helemaal af met geraspte oude kaas. De pompoenpitten zorgen daarnaast voor een extra knapperige touch!

Labels:Veggie
Allergenen:Melk (inclusief lactose)MosterdEieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten

Voor 2 personen

Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

100 gram

Radicchio en ijsbergsla

1 stuk(s)

Tomaat

50 gram

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

25 gram

Biologische volle yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

25 gram

Mayonaise

(BevatMosterd, Eieren)

1 stuk(s)

Komkommer

20 gram

Pompoenpitten

(Kan bevattenPinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

2 tl

Wittewijnazijn

2 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1235 kJ
Energie (kcal)295 kcal
Energie (kJ)1235 kJ
Energie (kcal)295 kcal
Vetten25.0 g
Vetten25.0 g
waarvan verzadigd8.2 g
waarvan verzadigd8.2 g
Koolhydraten4.33 g
Koolhydraten4.33 g
waarvan suikers4.0 g
waarvan suikers4.0 g
Vezels2.34 g
Vezels2.34 g
Eiwitten13 g
Eiwitten13 g
Zout1.0 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Saladekom
Serveerschaal
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Vous trouverez les instructions de préparation sur la fiche recette que vous allez recevoir.

2

Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.

3

Meng in een saladekom de mayonaise, yoghurt, 2 tl mosterd en 2 tl wittewijnazijn. Voeg de slamix, tomaat, komkommer en oude kaas toe en meng goed door elkaar. Breng goed op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de salade over een serveerschaal. Garneer met de pompoenpitten.