Wist je dat aardappelen, en dus krieltjes, meer vitaminen behouden als je ze ongeschild kookt?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Rundervink
200 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Witloof
½ stuk(s)
Appel
20 gram
Veldsla
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
1 tl
Mosterd
1 tl
Witte balsamicoazijn
1 el
Honing
naar smaak
Peper en zout
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie
Tip: Draai de rundervink ongeveer elke 4 minuten om voor een krokant korstje. Gaat het te hard? Draai het vuur dan iets lager.
Tip: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen en mineralen?
Tip: Voeg eventueel meer of minder honing toe naar smaak. De honing gaat de bitterheid van het witlof tegen.