HelloFresh
Romige linguine met broccoli

Romige linguine met broccoli

met geitenkaas, walnootstukjes en zongedroogde tomaatjes

QUICK & EASY
star version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 icon
Beoordeeld met 3.5 / 4van de 686 beoordelingen
Lees meer

.

Labels:Quick & easyVeggie
Allergenen:NotenGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Ei
Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

400 g

Broccoli

1 stuks

Sjalot

2 stuks

Knoflookteen

60 g

Zongedroogde tomaten

(Kan sporen van allergenen bevatten)

20 g

Walnootstukjes

(BevatNoten)

180 g

Linguine

(BevatGlutenbevattende granen)

2 tl

Gedroogde oregano

4 el

Kookroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 g

Belegen geitenkaas, geraspt

(BevatMelk (inclusief lactose), Ei)

Zelf toevoegen

150 ml

Groentebouillon

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3176 kJ
Energie (kcal)759 kcal
Vetten37.0 g
waarvan verzadigd13.7 g
Koolhydraten75 g
waarvan suikers8.3 g
Vezels12 g
Eiwitten27 g
Zout1.4 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
.
.
1

• Bereid de bouillon.  • Kook ruim water in een pan met deksel voor de linguine en de broccoli.  • Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes.  • Snipper de sjalot en pers de knoflook of snijd fijn.

.
.
2

• Snijd de zongedroogde tomaten klein. • Kook de linguine, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan met deksel. • Voeg na 5 – 7 minuten de broccoli toe. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

.
.
3

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de sjalot, knoflook en gedroogde oregano 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg de bouillon en de kookroom toe en breng aan de kook. Voeg de linguine, broccoli en de helft van de geitenkaas toe en verhit nog 1 minuut. Meng er de zongedroogde tomaten door en breng op smaak met peper en zout.

.
.
4

Verdeel de pasta over de borden. Bestrooi met de overige geitenkaas en de walnootstukjes.