Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette
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Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

met sperziebonen en peultjes

Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?

Labels:
Veggie
Familie

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd20 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

125 gram

Sperziebonen

50 gram

Peultjes

140 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

1 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Ui

15 ml

Basilicumcrème

5 gram

Pompoenpitten

15 gram

Geraspte belegen kaas

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] boter

naar smaak

Peper en zout

1 tl

Witte balsamicoazijn

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Voedingswaarden

Energie (kcal)337 kcal
Energie (kJ)1411 kJ
Vetten24 g
waarvan verzadigd12 g
Koolhydraten16 g
waarvan suikers4 g
Vezels9.1 g
Eiwitten10 g
Zout1 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Koekenpan
Hapjespan

Instructies

Préparer
1

Portez une grande quantité d’eau à ébullition dans la casserole. Équeutez les haricots et coupez-les en 2 morceaux de taille égale. Équeutez les pois mange-tout. S'ils présentent un fil sur le côté, tirez-le doucement l'enlever.

Tip: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, ijzer en foliumzuur. Kalium houdt je bloeddruk gezond en ijzer en foliumzuur geven je een energiek gevoel.

Cuire à l'eau et couper
2

Faites cuire les haricots et les pois mange-tout 7 à 8 minutes à couvert dans la casserole. Ajoutez-y les raviolis après 2 minutes. Égouttez-les, rincez-les à l’eau froide et réservez-les sans couvercle. Pendant ce temps, émincez ou écrasez l’ail. Taillez l’échalote en demi-rondelles.

Tip: Trek de ravioli's eventueel voorzichtig los van elkaar voordat je ze aan het kokende water toevoegt.

Cuire à la sauteuse
3

Faites chauffer 1 cs de beurre par personne dans la sauteuse. Faites-y revenir l’ail et l’échalote 2 à 3 minutes à feu moyen. Ajoutez les raviolis, les pois mange-tout, les haricots verts et la crème de basilic, puis mélangez bien. Faites chauffer encore 1 à 2 minutes. Salez et poivrez. Faites chauffer la poêle à feu vif, à sec, et griller les graines de courge jusqu’à ce qu’elles commencent à sauter. Réservez-les hors de la poêle.

Servir
4

Arrosez les raviolis avec 1 cs de jus de vinaigre balsamique blanc par personne. Servez-les sur les assiettes avec les haricots verts et les pois mange-tout et garnissez le tout avec le fromage et les graines de courge.

Tip: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium is nodig voor sterke botten en gezonde spieren. Fosfor voor sterke botten en tanden.