Spinazie-ricotta ravioli met Napolitana saus en burrata
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinazie-ricotta ravioli met Napolitana saus en burrata

Spinazie-ricotta ravioli met Napolitana saus en burrata

met vers basilicum

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Labels:
Veggie
Recept
Allergenen:
Eieren
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

280 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(Bevat Eieren, Tarwe, Melk (inclusief lactose))

250 ml

Napolitanasaus

10 gram

Vers basilicum

1 bol(len)

Burrata

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)29 kcal
Energie (kJ)120 kJ
Vetten3 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels2.2 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Steelpan

Instructies

1
  • Breng in een pan met deksel ruim water met een snuf zout aan de kook voor de verse ravioli.
  • Kook de ravioli, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
2
  • Verwarm in een steelpan de Napolitana saus 4 - 6 minuten op middellaag vuur, of tot de saus warm is.
  • Meng de ravioli voorzichtig door de saus.
3
  • Snijd of scheur het basilicum grof.
  • Halveer de burrata.
4
  • Verdeel de ravioli met saus over de borden.
  • Verdeel de burrata over de pasta. Besprenkel met 1/2 el extra vierge olijfolie.
  • Garneer met het basilicum.