Wist je dat je een olijf niet vers geplukt kan eten? Olijven moeten nog maanden in een zoutoplossing liggen om hun typische smaak te krijgen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Chorizoblokjes
90 gram
Penne
10 gram
Leccino-olijven
¾ tl
Paprikapoeder
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Paprikapesto
20 gram
Roomkaas
125 gram
Rode kerstomaten
¾ stuk(s)
Rode puntpaprika
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
0.1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Tip: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant die ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit. Hier een extra vitamine E boost door de paprikapesto.