Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
De pittige harissa in deze salade gaat goed samen met de frisheid van de groenten en het zoete van de rozijnen. De pistachenoten maken het helemaal af!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
/ Voor 2 personen
/ Voor 2 personen
75 gram
Parelcouscous
(BevatGluten, TarweKan bevattenMosterd, Soja, Lupine, Eieren)30 gram
Rozijnen
(Kan bevattenPinda's, Noten, Sesamzaad)10 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevattenSelderij)10 gram
Pistachenoten
(BevatPistachenotenKan bevattenPinda's, Noten, Sesamzaad)1 stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Tomaat
1 zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
1 stuk(s)
Limoen
30 gram
Harissa
350 ml
Groentebouillon
naar smaak
Extra vierge olijfolie
Vous trouverez les instructions de préparation sur la fiche recette que vous allez recevoir.
Snijd ondertussen de bladpeterselie en munt fijn. Hak de pistachenoten grof. Snijd de tomaat en komkommer in blokjes. Snijd de helft van de limoen in partjes en pers de andere helft uit boven een kleine kom.
Meng in een saladekom de harissa (s) met het limoensap en de Midden-Oosterse kruiden. Voeg de parelcouscous, tomaat, komkommer en de helft van de verse kruiden toe en meng goed door elkaar.
Tip: Let op: de harissa is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder harissa of houd apart.
Garneer de salade met de pistachenoten en de overige verse kruiden. Besprenkel naar smaak met wat extra vierge olijfolie. Serveer met de limoenpartjes.