
Pannenkoeken
Met rozijnen en kersenjam
Goedemorgen!
Allergenen:
Gluten
•Melk (inclusief lactose)
•Eieren
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
MoeilijkheidGemiddeld
Ingrediënten
Hoeveelheden
200 gram
Volkoren pannenkoekenmix
(Bevat Gluten)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
½ jar
Kersenjam (potje)
30 gram
Rozijnen
(Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad, Noten)
Zelf toevoegen
120 ml
Melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Benodigdheden
•Mengkom
•Koekenpan
Instructies
1
Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe
2
Smelt 1el roomboter per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes. Herhaal dit voor de overige personen.
3
Besmeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met rozijnen