Bakbox | Pizzabrood met mozzarella en tomaat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bakbox | Pizzabrood met mozzarella en tomaat

Bakbox | Pizzabrood met mozzarella en tomaat

10 porties | Met vers basilicum en pesto

Til je apero naar een hoger niveau met onze hartige Bakbox. Wij zorgen voor de beste ingrediënten en een makkelijk te volgen recept en jij tovert in een handomdraai een heerlijk aperohapje op tafel. Zet de drankjes koud en het amusement kan beginnen! Wie wordt er niet blij van pizza? Deze verpak je in de vorm van een brood! Met pesto, olijven en ham valt deze snack zeker in de smaak tijdens een gezellig avondje thuis.

Labels:
Recept
Allergenen:
Gluten
Tarwe
Spelt

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd35 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

½ stuk(s)

Pizzadeeg

(Bevat Gluten, Tarwe, Spelt Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

¼ bol(len)

Mozzarella

50 gram

Passata

¼ zakje(s)

Italiaanse kruiden

1 stuk(s)

Knoflookteen

10 gram

Pesto genovese

2.5 gram

Vers basilicum

5 gram

Leccino-olijven

50 gram

Geraspte belegen kaas

4 plak(ken)

Achterham

Zelf toevoegen

¼ el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)415 kcal
Energie (kJ)1737 kJ
Vetten20 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten34 g
waarvan suikers3 g
Vezels3.9 g
Eiwitten23 g
Zout2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Bakpapier
Bakplaat
Kleine kom

Instructies

Préparer
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur de mozzarella in kleine stukken. Pers de knoflook of snijd fijn en snijd het basilicum fijn. Snijd de olijven in kleine schijfjes en de ham in repen. Meng in een kleine kom de passata met de knoflook, 1 zakje Italiaanse kruiden en 1 el extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

Garnir le pain pizza
2

Rol de helft van het deeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met de pizzasaus en beleg met de mozzarella, geraspte kaas, leccino olijven, ham en de helft van het basilicum.

Apprêter le pain pizza
3

Leg het andere stuk pizzadeeg op de vulling. Zet een kleine kom ondersteboven in het midden van het deeg. Snijd het deeg rondom de kom vanaf het midden naar buiten in 12 gelijke stroken. Draai iedere strook twee keer en wissel per strook van richting naar links of rechts.

Enfourner et servir
4

Bak het pizzabrood 13 - 15 minuten in de oven. Haal het pizzabrood uit de oven en serveer op een grote serveerschaal. Garneer met het overige basilicum en besprenkel met de groene pesto.