HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPaasontbijt
topBanner
Paasontbijt

Paasontbijt

Met een broodhaantje, ciabatta en ei

Lees meer

Fijne Pasen!

Allergenen:Glutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)EiLupineNotenSesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
Hoeveelheden
2
4
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

3 stuk(s)

Perssinaasappel

3 stuk(s)

Grapefruit

2 stuk(s)

Broodhaantje

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose), Ei, Lupine, Noten, Sesamzaad)

30 gram

Frambozenjam

Zelf toevoegen

naar smaak

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3807 kJ
Energie (kcal)910 kcal
Vetten29.0 g
waarvan verzadigd12.0 g
Koolhydraten122 g
waarvan suikers40.9 g
Vezels9 g
Eiwitten34 g
Zout2.5 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven. Zorg ondertussen dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 5 – 7 minuten naar wens hard of zacht. Spoel daarna goed af onder koud water.

2

Pers de sinaasappels en de grapefruits uit. Meng het sap in een grote kan.

3

Snijd de ciabatta open en pel de eieren. Besmeer de ciabatta met roomboter , beleg met het ei en breng op smaak met peper en zout. Serveer het broodhaantje met de frambozenjam. Serveer een glas sinaasappelgrapefruitsap naast het ontbijt.