HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTomatensoep Met Parelcouscous En Gehaktballen
topBanner
Tomatensoep met parelcouscous en gehaktballen

Tomatensoep met parelcouscous en gehaktballen

met wortel en bleekselderij

QUICK & EASY
Lees meer

-

Allergenen:SelderijGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

200 gram

Wortel

150 gram

Bleekselderij

(BevatSelderij)

3 tl

Ras el hanout

60 gram

Parelcouscous

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenLupine, Soja, Ei, Mosterd)

1 pak(ken)

Tomatenblokjes

2 stuk(s)

Varkensworst met sinaasappel en ras el hanout

1 stuk(s)

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

500 ml

Runderbouillon

3 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3661 kJ
Energie (kcal)875 kcal
Vetten53.0 g
waarvan verzadigd14.8 g
Koolhydraten70 g
waarvan suikers15.9 g
Vezels9.4 g
Eiwitten26 g
Zout5.9 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bereid de bouillon. Snijd de wortel in kleine blokjes. Snijd de bleekselderij fijn.

2

Verhit 1 el olijfolie per persoon in een soeppan met deksel op middelhoog vuur. Bak de ras el hanout-kruiden een halve minuut, tot die beginnen te geuren. Voeg de wortel en bleekselderij toe en bak, afgedekt, 4 - 5 minuten.

3

Voeg de parelcouscous toe aan de soeppan met deksel en bak al roerend 1 minuut mee. Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en kook de parelcouscous, afgedekt, in 10 minuten gaar. Roer regelmatig door.

4

Knip of snijd ondertussen de worst open en haal de vulling eruit. Draai van de vulling 7 gehaktballetjes per persoon. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in 4-5 minuten op middelhoog vuur bruin. Bak ondertussen het naanbrood 4 - 5 minuten in de oven.

5

Voeg de gehaktballetjes en het bakvet toe aan de soep en laat het geheel nog 1 minuut, afgedekt, zachtjes koken.

6

Verdeel de soep over de kommen, serveer met het naanbrood.