HelloFresh
topBanner
Noedelsoep met Japans gemarineerde kipfilet

Noedelsoep met Japans gemarineerde kipfilet

met kastanjechampignons en paksoi

Lees meer

De Japans gemarineerde kipfiletreepjes in dit recept barsten van de smaken! Cayenne, anijs, kruidnagel... Proef jij ze allemaal terug?

Labels:BalansLekker snel
Allergenen:Glutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 cm

Verse gember

½ stuks

Rode peper

250 g

Kastanjechampignons

1 stuks

Paksoi

(Kan sporen van allergenen bevatten)

200 g

Japans gemarineerde kipfiletreepjes

200 g

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

10 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

Zelf toevoegen

1000 ml

Kippenbouillon

3 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2088 kJ
Energie (kcal)499 kcal
Vetten27.0 g
waarvan verzadigd5.0 g
Koolhydraten34 g
waarvan suikers3.0 g
Vezels3 g
Eiwitten28 g
Cholesterol0 mg
Zout7.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Dunschiller of kaasschaaf
Soeppan met deksel
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Bereid de kippenbouillon.

2

Rasp de gember of schil en snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Verwijder de steelaanzet van de paksoi en snijd de paksoi grof.

3

Verhit de zonnebloemolie in een wok of soeppan met deksel en fruit de gember en de rode peper 2 – 3 minuten op middellaag vuur. Voeg de kipfiletreepjes toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kastanjechampignons en de paksoi toe en bak nog 2 minuten.

4

Voeg de bouillon toe aan de wok of soeppan en laat 6 minuten, afgedekt, zachtjes koken. Voeg na 3 minuten de udonnoedels toe.

5

Voeg 1 tl sojasaus per persoon toe aan de soep en breng verder op smaak met peper en eventueel extra sojasaus.

6

Verdeel de soep over de soepkommen.