Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is de kippendij alvast voorgesneden en op smaak gebracht met kebabkruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
200 gram
Groentemix: paprika, prei, wortel en kool
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: Let jij op je zout-inname? Gebruik dan de helft van de sojasaus en de helft van de ketjap. Je kunt eventueel naar smaak extra toevoegen na serveren.