HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconNaanpizza Met Yazzara, Gehakt En Spinazie
topBanner
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Lekker snel
Allergenen:Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Rundergehakt met köftekruiden

200 gram

Spinazie

(Kan bevattenSelderij)

125 gram

Rode cherrytomaten

80 gram

Yazzara

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Witte balsamicoazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3525 kJ
Energie (kcal)843 kcal
Vetten41.0 g
waarvan verzadigd10.2 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers12.5 g
Vezels9 g
Eiwitten42 g
Zout1.8 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Saladekom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.

2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Halveer ondertussen de rode cherrytomaten. Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

4

Smeer de afgebakken naan in met yazzara.Schep het gehakt met de spinazie erop.Serveer de naanpizza met de salade.