
Moederdagtaartjes met aardbeien en nectarines
voor de allerliefste moeders!
Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
Ingrédients
1 stuk(s)
Nectarine
125 gram
Aardbei
¼ stuk(s)
Limoen
40 gram
Roomkaas
1 roll(s)
Bladerdeeg
5 gram
Amandelschaafsel
(Contient Noten, Amandelnoten Peut contenir Pinda's, Noten, Sesamzaad)
5 gram
Verse munt
(Peut contenir Selderij)
Ingrédients à avoir chez soi
1 el
Suiker
Ustensiles
Instructions
Verwarm de oven voor op 180 graden.Snijd de nectarine in dunne parten en snijd de aardbeien in plakjes.Rasp met een fijne rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit.Meng de roomkaas met per persoon 1 el suiker, 1/4 tl limoenrasp en 1/2 tl limoensap.
Snijd van het bladerdeeg per persoon één hart en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Verspreid het roomkaasmengsel over het bladerdeeg, zorg dat je de randen vrij houdt.Verdeel het fruit over de roomkaas en bak de harten 20 - 25 minuten in de oven.Strooi na 15 minuten het amandelschaafsel over het fruit en bak mee.
Ris de blaadjes munt van de takjes en snijd fijn.
Serveer de taartjes en garneer met de munt. Fijne moederdag!