Marjoraan-knoflookvarkensworst van Brandt & Levie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marjoraan-knoflookvarkensworst van Brandt & Levie

Marjoraan-knoflookvarkensworst van Brandt & Levie

met pestokrieltjes en een gemengde salade

Bij Brandt & Levie worden alle recepturen zelf gecreëerd en is het varken van Nederlandse bodem - deze variant is gemaakt met echte Belgische trappistenkaas en gesmoorde ui.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Varkensworst met majoraan en knoflook

200 gram

Voorgekookte halve kriel met schil

1 stuk(s)

Rode puntpaprika

½ stuk(s)

Coeur de boeuf tomaat

40 gram

Slamix met radicchio, rucola en bladsla

15 gram

Pesto genovese

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

1 tl

Mosterd

1 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

½ el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)706 kcal
Energie (kJ)2952 kJ
Vetten48 g
waarvan verzadigd14 g
Koolhydraten43 g
waarvan suikers7 g
Vezels7.3 g
Eiwitten21 g
Zout2 g

Benodigdheden

Koekenpan met deksel
Pan met deksel
Saladekom

Instructies

Cuire la saucisse
1

Dans la poêle, faites chauffer l’huile d’olive et dorer la saucisse de porc 2 à 3 minutes à feu moyen-vif de tous les côtés. Pour les grenailles, portez une grande quantité d’eau à ébullition dans la casserole et faites-les cuire 8 minutes. Égouttez-les. Couvrez la poêle de la saucisse et poursuivez-en la cuisson 8-10 minutes à feu moyen-doux. Retournez-la régulièrement.

Préparer la salade
2

Dans le saladier, préparez une vinaigrette avec de la moutarde, du vinaigre de vin blanc et de l’huile d’olive extra vierge. Détaillez le poivron rouge pointu et la tomate à chair ferme en dés. Mélangez la salade, le poivron rouge pointu et la tomate à chair ferme à la vinaigrette dans le saladier, puis salez et poivrez.

Poêler les grenailles
3

Disposez la saucisse sur des assiettes. Ajoutez les grenailles à la poêle de la saucisse de porc et versez-y le pesto. Salez et poivrez à votre goût.

Servir
4

Servez les grenailles au pesto sur les assiettes avec la saucisse de porc. Accompagnez de la salade.

Tip: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, onze belangrijkste energiebron, rijk aan kalium voor een gezonde bloeddruk, vitamine B6 en B11 voor je energielevel, vezels voor gezonde darmen en vitamine C voor een sterke weerstand.