Salade met verse geitenkaas en appel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salade met verse geitenkaas en appel

Salade met verse geitenkaas en appel

met walnoot en cranberrychutney

Deze lunchsalade is binnen een handomdraai klaar en bereid je maar met slechts 6 ingrediënten! De geitenkaas gaat perfect samen met het zoete van de appel en cranberrychutney.

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

200 gram

Verse geitenkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

120 gram

Rucola en veldsla

25 gram

Walnoten

40 gram

Cranberrychutney

1 stuk(s)

Appel

8 ml

Olijfolie met balsamico

Zelf toevoegen

1 naar smaak

Peper en zout

1 el

Honing

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)518 kcal
Energie (kJ)2168 kJ
Vetten34.7 g
waarvan verzadigd18.3 g
Koolhydraten29 g
waarvan suikers24 g
Vezels4 g
Eiwitten20.6 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Saladekom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in blokjes.

2

Meng in een saladekom de olijfolie met balsamico, de appel en de slamix. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg de geitenkaas op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de honing en de walnoten over de geitenkaas. Gratineer 3 - 4 minuten in de oven.

4

Verdeel de salade over de borden. Leg de geitenkaas met walnoten erop. Serveer met de cranberrychutney.