Krieltjesschotel met rundergehakt en rode pesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krieltjesschotel met rundergehakt en rode pesto

Krieltjesschotel met rundergehakt en rode pesto

met Italiaanse groenten en verse peterselie

Wist je dat aardappelen meer vitaminen behouden als je ze in de schil kookt?

Labels:
Familie

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

250 gram

Krieltjes

2.5 gram

Verse krulpeterselie

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

200 gram

Italiaanse groentemix met champignons

40 gram

Rode pesto

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)881 kcal
Energie (kJ)3686 kJ
Vetten53 g
waarvan verzadigd12 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers9 g
Vezels6.3 g
Eiwitten39 g
Zout2 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan

Instructies

Cuire les grenailles
1

Dans la casserole, portez une bonne quantité d’eau à ébullition pour les grenailles. Coupez les grenailles en deux, voire en quatre pour les plus grosses. Faites-les cuire 12 à 15 minutes dans la casserole. Égouttez-les. Pendant ce temps, ciselez finement le persil frisé frais.

Cuire le bœuf haché
2

Dans la sauteuse, faites chauffer l’huile d’olive à feu vif. Faites-y cuire le bœuf haché assaisonné 3 à 4 minutes. Ajoutez le mélange de légumes et la moitié du persil frisé, puis faites cuire 5 à 6 minutes.

Tip: De groentemix in dit gerecht bevat voornamelijk groene groenten. Groene groenten zijn onder andere rijk aan ijzer, calcium en foliumzuur - alle drie dragen bij aan een sterk en energiek lichaam!

Ajouter le pesto
3

Ajoutez les grenailles et le pesto rouge à la sauteuse. Remuez bien et poursuivez la cuisson 1 à 2 minutes.

Serveren
4

Servez le plat sur les assiettes. Garnissez-le du reste de persil frisé.