Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Kipburger
1 tl
Vadouvan
(BevatMosterd)50 gram
Mayonaise
(BevatMosterd, Ei)1 bakje(s)
Botersla
25 gram
Oude-kaasblokjes
(BevatMelk (inclusief lactose))250 gram
Rode cherrytomaten
10 gram
Walnootstukjes
(BevatNotenKan bevattenPinda's, Sesam)2 stuk(s)
Kaiserbroodje met maanzaad
(BevatMelk (inclusief lactose), Glutenbevattende granen, SojaKan bevattenSesam, Ei, Noten, Lupine)1 el
Olijfolie
2 tl
Honing
2 tl
Mosterd
1 el
Extra vierge olijfolie
1 el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kipburger 4 - 6 minuten per kant of totdat deze gaar is.
Pluk per persoon 2 bladen van de botersla om later op het broodje te gebruiken. Scheur de rest van de botersla grof.Halveer de cherrytomaten.
Bak het kaiserbroodje 6 - 8 minuten in de oven.Meng in een kleine kom de mayonaise met 1/2 tl vadouvankruiden per persoon.Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie met de witte balsamicoazijn, mosterd en honing.
Meng de gescheurde botersla en cherrytomaten met de dressing. Garneer de salade met de oude kaasblokjes en walnootstukjes.Snijd de kaiserbroodjes open en leg op elk broodje de slabladen en een kipburger. Garneer met de vadouvanmayonaise.