CommanderCadeaux
Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt

Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt

Met romige tomatensaus

RAPIDO

Orzo, ook wel bekend als risoni, is pasta die eruitziet als grote rijstkorrels. Je maakt het vandaag met een romige saus en maar liefst vijf verschillende groenten. Het gehakt hebben we vast voor je gekruid. Een nieuwe favoriet voor het hele gezin?

Tags:
Familie
Allergènes:
Gluten
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation25 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

½

Ui

1

Knoflookteen

85

Orzo

(Contient Gluten, Tarwe Peut contenir Soja, Lupine, Mosterd, Eieren)

½

Tomatenpuree

100

Rundergehakt

200

Oosterse groentemix

25

Kruidenroomkaas

(Contient Melk (inclusief lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

200

Groentebouillon

½

Roomboter

(Contient Melk (inclusief lactose))

Peper en zout

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

Energie (kJ)3473 kJ
Energie (kcal)830 kcal
Vetten34 g
waarvan verzadigd16.9 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers18.8 g
Vezels9 g
Eiwitten46 g
Zout2.1 g

Ustensiles

Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Wok met deksel

Instructions

Bouillon bereiden
1

Bereid de bouillon in een pan met deksel voor de orzo.

Smaakmakers snijden
2

Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn.

Orzo koken
3

Voeg de orzo toe aan de pan met deksel en kook, afgedekt, in 8 – 9 minuten op laag vuur droog. Schep regelmatig om. Voeg eventueel extra water toe als de orzo te droog wordt. Laat zonder deksel uitstomen en roer los met een vork.

Saus maken
4

Verhit ondertussen de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de tomatenpuree en het rundergehakt toe en bak in 3 minuten los op middelhoog vuur. Voeg de groentemix toe en bak, afgedekt, 7 minuten op middelmatig vuur.

Op smaak brengen
5

Meng vervolgens de kruidenroomkaas door het gehakt, laat de saus 1 minuut doorkoken en breng op smaak met peper en zout.

Serveren
6

Verdeel de orzo over de borden en schep de saus erop.