.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuks
Rode ui
1 stuks
Knoflookteen
125 g
Champignons
200 g
Gekruid rundergehakt
300 g
Italiaanse groentemix
2 stuks
Bruine ciabatta
(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))4 el
Passata
25 g
Geraspte belegen kaas
(BevatMelk (inclusief lactose))1 stuks
Tomaat
60 g
Rucola en veldsla
1 el
Olijfolie
¼ stuks
Runderbouillonblokje
1 el
Wittewijnazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Honing
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden.Snipper de rode ui. Pers de knoflook of snijd fijn.Hak de champignons fijn.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur.Bak het rundergehakt, de ui en de knoflook 1 - 2 minuten. Meng goed, zodat het gehakt los bakt.Voeg de champignons en groentemix toe en bak, afgedekt, nog 4 - 5 minuten.Halveer de ciabatta's en bak de helften 3 - 4 minuten in de oven.
Voeg de passata toe aan de groente en verkruimel het runderbouillonblokje erboven. Meng alles goed en laat nog 3 - 4 minuten zachtjes koken zonder deksel.Proef goed en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel daarna over de halve broodjes.Verdeel de geraspte kaas over de broodjes en bak nog 2 - 3 minuten bovenin de oven.
Snijd ondertussen de tomaat in blokjes.Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1/2 el extra vierge olijfolie, 1 tl honing en 1/2 el wittewijnazijn.Meng de dressing met de tomaat, rucola en veldsla. Breng op smaak met peper en zout.Verdeel de halve broodjes over de borden en serveer de salade erbij.