HelloFresh
topBanner
Broodje gehakt met Italiaanse groente

Broodje gehakt met Italiaanse groente

met gesmolten kaas en salade

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Quick & easy
Allergenen:Glutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

½ stuks

Rode ui

1 stuks

Knoflookteen

125 g

Champignons

200 g

Gekruid rundergehakt

300 g

Italiaanse groentemix

(Kan sporen van allergenen bevatten)

2 stuks

Bruine ciabatta

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 el

Passata

25 g

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 stuks

Tomaat

60 g

Rucola en veldsla

(Kan sporen van allergenen bevatten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

¼ stuks

Runderbouillonblokje

1 el

Wittewijnazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

2 tl

Honing

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3029 kJ
Energie (kcal)724 kcal
Vetten35.0 g
waarvan verzadigd12.0 g
Koolhydraten51 g
waarvan suikers17.0 g
Vezels10 g
Eiwitten45 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hapjespan met deksel
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 220 graden.Snipper de rode ui. Pers de knoflook of snijd fijn.Hak de champignons fijn.

2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur.Bak het rundergehakt, de ui en de knoflook 1 - 2 minuten. Meng goed, zodat het gehakt los bakt.Voeg de champignons en groentemix toe en bak, afgedekt, nog 4 - 5 minuten.Halveer de ciabatta's en bak de helften 3 - 4 minuten in de oven.

3

Voeg de passata toe aan de groente en verkruimel het runderbouillonblokje erboven. Meng alles goed en laat nog 3 - 4 minuten zachtjes koken zonder deksel.Proef goed en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel daarna over de halve broodjes.Verdeel de geraspte kaas over de broodjes en bak nog 2 - 3 minuten bovenin de oven.

4

Snijd ondertussen de tomaat in blokjes.Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1/2 el extra vierge olijfolie, 1 tl honing en 1/2 el wittewijnazijn.Meng de dressing met de tomaat, rucola en veldsla. Breng op smaak met peper en zout.Verdeel de halve broodjes over de borden en serveer de salade erbij.